Zit er een boek in jou?

21 jun 2016

Zit er een boek in jou?

‘Zit er een boek in mij?’ Een eenvoudige vraag die ik meerdere keren per week krijg voorgeschoteld in een inspiratiegesprek.

Telkens komt die in een andere vorm. ‘Ik heb dit idee Laurence, wat denk je? Is het wel goed genoeg?’ ‘Is mijn idee wel uniek?’ ‘Is er wel vraag naar?’ ‘Is daar niet al te veel over geschreven?’ ‘Wat heb ik nog toe te voegen?’ Maar wat achter die vragen zit is meestal: ‘Wie ben ik om te denken dat ik een boek kan schrijven?’

Vaak worden deze vragen gesteld met een beschaamde blik in de ogen. Dat hoeft niet, want ik vind ze bijzonder moedig. Ze leven in ieder van ons.

Alleen al de vraag luidop te durven stellen getuigt van moed. Ze zit vaak diep verborgen en ze uitspreken is een grote stap. De volgende stap is ermee aan de slag te gaan. Vaak is het veiliger en fijner om dit samen met anderen te doen die met dezelfde vraag zitten.

Mijn missie zit in die eerste stap richting mogelijkheid en realiteit. Mensen bijstaan om die kier verder te openen, hun missie te laten ontdekken en die te helpen delen.

10378074_10153285008807354_2704951679813835522_n

Vaak is jouw missie onzichtbaar voor jou als auteur. Als begeleider help ik je om alles meer helder te krijgen. Dit proces mogen ondersteunen maakt me telkens diep dankbaar en gelukkig.

Vraag hier een gratis inspiratiegesprek aan.

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.