Wil je niet het zoveelste boek op de markt brengen?

30 apr 2015

Vorige week sprak een coach me aan die een boek wilde schrijven en op de markt brengen. Ze zei plots “waarom zou ik een boek schrijven over leiderschap? Er zijn er al zoveel”.

Niemand zal dat tegenspreken. Laat je niet ontmoedigen door het stemmetje in je hoofd dat zeurt over het grote aantal boeken over hetzelfde onderwerp, noch door het beeld van de stapels boeken die je op de vele boekenbeurzen kan zien liggen.

10489658_10205292920054972_6261922777242481944_n

Ik dacht daarbij wel meteen aan volgende vragen:

  • Is leiderschap belangrijk voor je?
  • Heb je een onderscheidende visie over leiderschap?
  • Geloof je dat je met je visie een oplossing kan bieden op problemen in bedrijven en organisaties?

Samen zetten we volgende stappen

De drie boeken die ik een tijdje geleden begeleidde, kregen ondertussen veel media-aandacht en de auteurs zijn blij verrast met de eerste voorzichtige verkoopscijfers. Dat geeft hen niet alleen nieuwe kracht, maar het zorgt ook voor een boost voor hun business.

Ook zij hadden twijfels en stelden vele vragen rond het uitgeversvak. Dankzij de persoonlijke begeleiding ontstond teamwerk dat alle twijfels overwon. Door je als auteur te laten begeleiden sta je er niet meer alleen voor.

Wil je weten of je boek dat je voor ogen hebt echt iets kan worden? Zie je je visie en boek als opstap naar meer business? Het traject ‘Je boek als springplank naar succes’ helpt je verder.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en start zo snel mogelijk zodat je boek binnen no time in de rekken van de boekhandel ligt.  Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek met mij. Ik spreek je graag!

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.