Wil je je boek laten uitgeven door een grote uitgever?

22 nov 2021

Het eerste wat ik alle auteurs in spe vertel in een verkennend gesprek, is dat ze mogen dromen. Dream big! Als ik hun dierbare dromen niet ken, op welke manier kan ik hen dan goed bijstaan om die te bereiken? Dus ik hoor ze graag aan! Meer nog – ik stimuleer, inspireer en motiveer hen daarin!

Vaak schuilt er veel schaamte in hun denken en dromen. Het opvallende is dat de dromen van de meesten niet ver uit elkaar liggen. De droom van – al dan niet buitenlandse – erkenning, signeren, Ted Talks, … waarom niet? Ik zie, lees en hoor dagelijks auteurs die dit waarmaken dankzij hun boek. Wat een jaar voordien onhaalbaar leek, is vaak plots realiteit geworden. Dagelijks zie ik die dromen omgezet worden in de realiteit. Waarom dan niet ‘dream big’ zoals zowel Liz Gilbert als Tara Mohr prediken in hun boeken? Zou het niet mooi zijn om je grote dromen een kans te geven om gerealiseerd te worden?

Waarom zou je in je dromen ook niet meteen een geschikte grote uitgeverij vermelden?
Ik schreef er al vroeger over. Een goede uitgever zorgt voor de opmaak, redactie, druk en distributie. Je valt direct in een pool van andere gemotiveerde en erkende auteurs waar je beslist bij wil horen.

Wil je je boek laten uitgeven door een grote uitgever?

Ik werk graag en vooral vaak met professionele uitgevers. Ze kennen hun vak, delen dezelfde belangen (zoveel mogelijk boeken verkopen 😉 ) én kunnen je naar het volgend plateau brengen op je professionele pad.

Vandaar dat ik zo blij ben met mijn rechtstreekse lijn naar sterke non-fictie uitgevers. Samen met jou als auteur vormen we een stevige driehoek die je goed kan bijstaan om zo goed mogelijk je boek te schrijven, lanceren en distribueren, zodat je het jaar nadien volop nieuwe dromen kan maken dankzij je boek!

Wil je een eerste gesprek om je droom mogelijk te maken? Boek dit in en je krijgt er meteen een zoomlink bij.

Wil je je boek laten uitgeven door een grote uitgever?

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.