Waarom ik kan garanderen dat je boek niet alleen wordt geschreven maar ook gepubliceerd

9 mrt 2023

Onlangs hoorde ik op de radio dat een ‘ervaren’ kunstkenner in één oogopslag een echt van een vervalst kunstwerk kan onderscheiden. Ik herken die kwaliteit. 

Mijn veertigjarige loopbaan in het boekenvak en langdurige ervaring in de kunstwereld hebben bij mij een diepe en onuitwisbare stempel nagelaten. Als ik naar mijn klanten luister, voel ik meteen waar hun kracht en unieke stem zitten. Mijn antennes staan scherp voor hun talenten en ‘anders zijn’.   

Ik heb over die lange carrière in het uitgeversmilieu een boek geschreven, ‘Geen excuses meer’. Door er zelf over te schrijven, is al die opgebouwde kennis weten geworden. Ik weet nu hoe delicaat het hele proces is, wat je voelt als je je boek moet afgeven aan je proeflezers en daarna de openbaarheid. Het is bijna zoals de eerste keer dat je je kindje achterlaat op school of in de crèche: je voelt je helemaal naakt en kwetsbaar. 

Met The Power of Books help ik auteurs om hun prachtige verhalen naar de oppervlakte te brengen en uit te geven. Ik heb in mijn bijna 40-jarige loopbaan honderden schrijvers kunnen bijstaan in het verwezenlijken van hun droom. 

Vaak weten auteurs niet of er in hun verhaal een goed boek zit, hoe ze daar dan aan kunnen beginnen en vooral hoe ze het op de markt kunnen brengen. Van mij krijg je in elk geval een eerlijk en concreet antwoord. Alle auteurs die ik begeleid, vinden snel en makkelijk een enthousiaste uitgever en zetten zich met hun boek vaak definitief op de kaart als expert.  

 

Wil je het daar met mij eens over hebben? Dat kan. Maak een afspraak via deze link https://calendly.com/verwee/30min. Want waarom zou je een boek schrijven dat nooit gepubliceerd wordt?

 

Met inspirerende groet,

Laurence

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.