Stap uit de drukke ratrace richting meer financiële en mentale vrijheid

14 sep 2023

(Freedom Unlocked) – auteur Kim De Graeve

Ik keer even terug naar juni 2021. Toen zag  ik voor het eerst Kim De Graeve. Hoewel dat niet helemaal klopt, want ik volgde haar voordien al op haar sociale mediapagina’s.

Gedurfde uitspraken op jonge leeftijd over financiële vrijheid…

Daar trok ze mijn aandacht met haar gedurfde uitspraken over ‘financiële vrijheid’. Ook haar jeugdige uitstraling verraste mij. Zo jong en toch al zo ervaren en ‘opiniated’. Sterk!

Hoe zou ze die inzichten in haar boek verwerken vroeg ik mij af. Ze prikkelde mijn nieuwsgierigheid.

Tijdens de VIP-dag bouwden we aan een heldere structuur. Ze vertelde me dat ze in volle ‘coronatijd’ minstens een maand naar Mexico wilde om haar boek te schrijven. De timing van afronding lag nog niet vast, haar reis wel. We zouden dus online verder werken aan haar boek.

Vrije vogel Kim vloog naar Mexico om haar boek te schrijven…

Ik ontdekte en voelde meteen de ‘vrije vogel’ in Kim en haar beslissing verbaasde me dus niet. Ze regelde alles met haar gezin en ze vertrok. Ze paste onmiddellijk het gezegde toe: ‘The proof of the pudding is the eating!’. Ze vertaalde haar ideeën over financiële vrijheid naar haar eigen leven.

Vervolgens – en dat is toch wel grappig – weefde ze haar Mexicaanse avonturen door haar manuscript. Zo krijg je tijdens het lezen een ander perspectief.  Zo kan het dus ook. Deze auteur gidst je van bij de start naar de vrijheid in jezelf. En als je haar filosofie toepast, wordt je toekomst vanzelfsprekend ingevuld als was het een domino-effect.

Originele en persoonlijke visie op strategische beslissingen in je leven…

Kim brak ook mijn eigen vastgeroeste financiële patronen open door me te wijzen op het belang van tijd en energie als assets & resources naast geld. De manier waarop ze kijkt en creëert naar het leven en haar visie op strategische beslissingen helpen de lezer naar een originele invalshoek.

In een polariserende tijd zijn net de perspectieven op nieuwe mogelijkheden bijzonder verfrissend.

Een boek over geld, dat aantoont dat het toch niet alles is.

Een boek over vrijheid, dat vooral wijst op je eigen verantwoordelijkheid.

Een boek over tijd, dat aantoont dat je de controle mag loslaten.

Een boek over energie, dat aantoont dat je niets bent zonder.

Kortom, een boek om te zoeken wat werkelijk bij je past en vooral om los te laten wat je bezwaart en niet meer bij je hoort.

Ben je er klaar voor?

én .. als je het boek van Kim voor maandag 18 september om 11 u aankoopt, krijg je er een gratis online & live bonustraining van 5 dagen bij, ter waarde van 555 euro! 


Ik wens je alvast veel lees- en creëerplezier!

P.S.: Misschien ben je ook klaar om je eigen ideeën aan te scherpen en/of te delen? Je wildste dromen zijn welkom! Na een kort gesprek weet je zeker meer: https://calendly.com/verwee/30min

 

 

 

www.thepowerofbooks.be
laurence@thepowerofbooks.be

 

 

 

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.