Spring naar het volgende niveau en word dé autoriteit in je niche

16 jan 2020

Spring naar het volgende niveau en word dé autoriteit in je niche

Dit is wat ik leerde tijdens mijn 40 jaar ervaring in het boek- en communicatievak: de allerbeste manier om autoriteit te laten gelden is je boek te gebruiken als springplank.

Waarom? De markt verruimt, verandert, en vooral… er duiken continu collega’s op die bereid zijn dezelfde diensten te verkopen aan een (veel) lagere prijs. Niet enkel maken ze de markt kapot, ze ondermijnen ook je credibiliteit, je begint aan jezelf te twijfelen, kortom: het knaagt… ook aan je winst, maar zeker aan je werkplezier.

Het enige antwoord is om zelf een erkende autoriteit te worden. Iemand die gekend is voor zijn/haar kennis, jarenlange ervaring, veel ideeën en kortom, een vat vol talent. Iemand waar je mogelijke klanten zelf op zoek naar gaan, omdat ze weten dat je hen kan bijstaan om hun vragen en problemen op te lossen.

Maar, hoe doe je dat?

Mijn jarenlange ervaring leert me dat een boek schrijven niet genoeg is.

Als je een sterk boek wil schrijven waarmee je je stempel achterlaat als autoriteit moet je verder durven gaan. Je boek moet tegelijkertijd gealigneerd zijn met je ideale lezer (klant) en jouw uniek perspectief in je vakgebied uitademen.

Een hele boterham, maar de uitkomsten zijn niet min. Je klanten stromen naar je toe. Kortom, het is nodig om je unieke stem te vinden om uit de massa recht te staan.

Dit jaar ondersteun ik je hier graag bij door wekelijks een quote #boostyourauthority te plaatsen op mijn social media (Linkedin, Facebookpagina, Pinterest en Instagram).

Spring naar het volgende niveau en word dé autoriteit in je niche

Wil je sneller vooruit met je boekplan? Voel je dat je klaar bent voor de volgende stap, geef me dan een seintje. Ik nodig je graag uit voor een gratis inspiratiegesprek waarop we samen ontdekken hoe je je status van autoriteit verder kan ontwikkelen in je boek.

PS Ben je al verbonden met mijn social media kanalen Linkedin, Facebookpagina, Pinterest en Instagram? Wacht niet langer zodat je geen enkele quote mist!

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.