Schrijf je eigen boek als ultieme marketingtool en boost hiermee je onderneming!

30 sep 2020

Schrijf je eigen boek als ultieme marketingtool en boost hiermee je onderneming!

Dagelijks verneem ik dat bij kenniswerkers vooral de nadruk ligt op kennis. Hun expertise verdiepen, bijleren over hun vak, groeien als expert, daar gaat het vaak om. Maar marketingkennis? Jezelf moeten ‘verkopen’? Daar hebben velen het moeilijk mee. Meer nog, het stinkt een beetje naar eigen lof.

En ja, ik begrijp dat maar al te goed. Als introvert had ik ook een knop om te draaien. Excuses genoeg en een visie over zelfpromotie die eerder neerkwam op ‘noodzakelijk kwaad’. Traditioneel gezien is marketing eerder gericht op zo veel mogelijk geld verdienen. En dat is net waar het schoentje wringt. Je wilt niet weten hoeveel auteurs bij me binnenstappen met de woorden: “Ik hoef geen geld te verdienen aan mijn boek hoor”. Het spreekt voor zich dat ik hun stelling daaromtrent in vraag tracht te stellen.

Hoe schrijf je een boek dat volledig aanleunt bij jouw waarden en unieke boodschap?

Je deelt degelijke informatie en voegt hier jouw unieke ervaring aan toe, die de wereld een beetje beter maakt. Hoe leuk wordt het schrijven dan niet? Je wordt gestuurd door de boodschap die je te brengen hebt en die je aan zoveel mogelijk mensen kan doorgeven. Je voet op het gaspedaal en… full speed vooruit!

Het schrijven van je eigen boek is dé kans om je lezers te informeren, te ‘verlichten’ en te inspireren. Als je sterke boodschap leidt naar betalende klanten, wat kan je daarop tegen hebben? Je klanten zullen zich net verwant voelen met je doel en je passie!

Wat als je dit kan delen in je boek, zodat je je lezers kan ondersteunen in hun proces, waarmee jij hen ook kan laten groeien?

Schrijf je eigen boek als ultieme marketingtool en boost hiermee je onderneming!

Wat zegt je boek als marketinginstrument je nu? Een kans om te delen, te geven, te inspireren… een kans om al je waarden en je boodschap te verspreiden? Een mogelijkheid om je toekomst vorm te geven?

Laat me weten of je er klaar voor bent en graag een volgende stap wil zetten. Ik help je graag vrijblijvend verder met een inspiratiegesprek zodat je nadien weet of je boodschap klaar is om de wereld te veroveren!

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.