Relatiestress in een samengesteld gezin 

27 jun 2023

Toen Cindy kwam aankloppen tijdens de Vip-dag in juni 2021, exact 2 jaar geleden, en we samen de structuur samenstelden, werd ik meteen verrast door de krachtige kwetsbaarheid en vele kennis die deze jonge ervaren relatietherapeute in zich droeg.

Het thema van het boek – relatiestress in een samengesteld gezin- voelde meteen juist aan. Daar was veel vraag naar! Alle nieuw samengestelde gezinnen met kinderen. En ik voelde ook meteen de weldaad die auteur Cindy erin kon brengen.

 Waarom?

Auteur Cindy Schepers geeft veel voorbeelden, en brengt een persoonlijke boeiende mix aan inhoud van (persoonlijke) verhalen, en vooral wat je moet weten in deze nieuwe constellatie.  

Cindy doorbreekt veel aannames (rechtstreeks geplukt uit romcoms, romantische comedies 😉 en toont aan wat wel kan, en vooral op welke manier. 

Meteen was ook veel ruimte voor het grote hart dat Cindy draagt voor de kinderen, die geen dupe mogen worden van deze nieuwe grote liefde. Hoe alles organiseren met de meeste kansen op harmonie, ook als er ‘boze’ exen, moeders en moeilijke scheidingen aan vooraf gingen. 

Dit boek opent ogen en harten, zeker het mijne! Het is zo helder, open en menselijk geschreven, dat je beslist verder aan de weg wil timmeren bij het doornemen van dit boek.

Wat denk je? Wil je meer? Je kan het boek hier verkrijgen. 

Zeker een boek om tijdens de vakantie te lezen, mocht je je willen verdiepen in deze problematiek. En dan kan je alles meteen toepassen ook 😉


Met warme zomerse groet,

 

 

 

www.thepowerofbooks.be
laurence@thepowerofbooks.be

PS Als je ook de eerste stappen wil zetten naar je boek kan je je hier gratis inschrijven in de workshop ‘Zit er een (non-fictie) boek in jou op 7 september. 

 

 

 

 

 

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.