Je routekaart naar schrijfsucces: op zoek naar op maat gemaakte ondersteuning als non-fictie auteur? 

4 okt 2023

Onlangs kreeg ik de kans om een glansrol te spelen op de Nederlandse lokale televisie, en wat een ervaring was dat! De spotlight stond gericht op niemand minder dan auteur Grace Rivellino, die vol passie haar nieuwste boek presenteerde. Maar wat deze avond zo bijzonder maakte, was de openhartige manier waarop ze de totstandkoming van haar boek deelde, inclusief alle ups en downs.

Grace Rivellino, een auteur die recht uit het hart spreekt, verwelkomde enkele speciale gasten uit de eerste rij. 

En vanaf minuut 12, krijg je de kans om mijn verhaal te horen, mijn diepgewortelde passie voor het boekenvak, en waarom ik elke dag met plezier doe wat ik doe.

Deze uitzending heeft een speciaal plekje in mijn hart, omdat ze onderwerpen bespreekbaar maakt die meestal netjes onder het tapijt worden geveegd, laat staan dat ze op televisie worden besproken. 

Dus, zit je te broeden op jouw eigen boekidee? Of ben je al druk bezig met schrijven?  Waarom sluit je niet even aan en laat je je inspireren?

Met inspiratievolle groet,

 

 

 

www.thepowerofbooks.be
laurence@thepowerofbooks.be

 

 PS: Als je merkt dat je ergens vastloopt in je schrijfproces, dan zou mijn boek je weleens de boost kunnen geven die je nodig hebt. Ontdek er meer over op mijn website: https://www.thepowerofbooks.be/over-laurence/

En als je écht grote stappen wilt zetten, waarom plan je dan niet meteen een gratis gesprek met me in? Laten we samen aan de slag gaan om jouw non-fictie boekdromen waar te maken: https://calendly.com/verwee/30min?month=2023-10

 

 

 

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.