Kom gratis naar mijn lezing op de Boekenbeurs

21 okt 2016

Zoals je beslist al las, publiceerde ik mijn boek ‘Geen excuses meer!’. Het is een praktische handleiding voor iedereen die ervan droomt om zijn of haar expertise om te zetten in een eigen boek. Kennis delen is je ook durven te tonen, en daarom sta ik op het podium tijdens de Boekenbeurs.

Een boek schrijven is slechts de eerste stap

Telkens opnieuw hamer ik er bij mijn cursisten op dat een boek schrijven slechts de eerste stap is. Ik weet dit dus heel goed, maar toch blijft het voor mij ook spannend. Andere auteurs op de voorgrond plaatsen voelt zoveel comfortabeler en veiliger. Meer nog, ik krijg daar een kick van.

Je boek opent deuren

Nu krijg ik de kans om de theorie in de praktijk om te zetten, om zelf naar voor te treden met mijn boek. Hoe vaak ik me ook op de Boekenbeurs heb ingezet voor anderen, er zelf staan voelt helemaal anders. Ik beperk me niet meer tot het begeleiden van andere auteurs, ik wil er ook mijn eigen verhaal en expertise delen.

Klanten ondersteunen in hun succesverhaal

Waar ik me zeer goed bij voel, is het feit dat het niet bij theorie blijft. Door zelf het parcours te doorlopen kan ik nu ook mijn persoonlijke ervaring delen met mijn auteurs. Nu ik er zelf sta en concrete ervaring opdoe, weet ik mijn klanten nog beter te begeleiden in hun visibiliteitsproces. Want een boek opent deuren, ook die van de boekenbeurs!

img_3493

tpob_share_facebook

img_3482

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.