If you can dream it, You can do it – Wat is jouw droom?

20 sep 2019

If you can dream it, You can do it – Wat is jouw droom?

Een quote van Walt Disney. Walt Disney? “Maar op welke manier kan ik me daarmee vergelijken?”, vraag je je misschien af. Een imperium heeft hij nagelaten! Hoe anders zou de wereld eruit zien zonder Mickey en de zijnen…

Juist, en toch.

Ik zag onlangs de documentaire van Walt Disney op Netflix. Zijn leven en werk. Zij die nog denken dat de droom verwezenlijken van een leien dakje gaat, zeker kijken. Ik was zo ontroerd na het kijken en begreep meteen dat voor een droom gevochten moet worden. Niets van gebraden kippetjes…

Hoever je hiervoor moet gaan, kan ik je niet vertellen.

Wat dan wel? Laat me je een vraag stellen.

Welke impact wil je hebben met je boek?

If you can dream it, you can do it

Welke boodschap/welk verhaal wil je delen om de wereld beter te maken? Wat wil je nalaten? Walt Disney liet een wereld van fantasie na… wat is jouw “legacy”?

Ik hoorde onlangs nog een leuke vraag van een klant die je kan stimuleren: wil je echt zo egoïstisch zijn om de wereld je boodschap, visie en boodschap te onthouden?

Alle mensen dromen, maar niet op dezelfde manier.

Zij die ’s nachts dromen in de stoffige kelders van hun geest, ontwaken met het besef dat het maar ijdelheid was. Maar de dagdromers zijn de gevaarlijkste, want zij beleven hun droom met open ogen, om hem waar te maken. T.E. Lawrence (uit boek Dream, dreamers who do van Hilde Helsen)

Sta je er nog alleen voor?

Wil je je droom eerst met mij delen? Vertel je die eerst aan mij – niet enkel omdat ik er erg benieuwd naar ben – maar vooral omdat we samen kunnen kijken naar de haalbaarheid ervan?

Mail me, en we plannen meteen vrijblijvend een afspraak in om te zien wat ik eventueel voor jouw droom kan betekenen: laurence@thepowerofbooks.be

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.