Eindelijk rust en ruimte om je boek af te werken

4 mei 2022

Wat als je eindelijk het boek zou kunnen publiceren dat al jaren onafgewerkt in de schuif ligt of op je harddisk staat? Misschien moet je er nog aan beginnen maar zit het wel kant en klaar in je hoofd. Na onze schrijversretraite in het pittoreske Bouillon of exotische Mauritius ga je naar huis met een persklaar manuscript en help ik je om een uitgever te vinden.

Probeer het je even voor te stellen: een hele week ideeën en gedachten uitwisselen met collega-auteurs en een schrijfcoach, in een prachtig Ardens decor, aan de oevers van de Semois. Samen alle knopen ontwarren die nog in de weg zitten. Eindelijk vallen de puzzelstukken in elkaar en krijgt je manuscript concreet vorm. Eindelijk zal je boek gepubliceerd kunnen worden, want dat moet uiteraard de bekroning worden van deze retraite. Een ervaring dus die weleens je leven zou kunnen veranderen…

Eindelijk de rust en de ruimte om je boek af te werken

Waarom schrijven op retraite zo tof (én efficiënt) is?

  • Je krijgt alle tijd en ruimte om te schrijven.
  • Je kiest zelf in welke omstandigheden je het liefst schrijft, alleen op je kamer of in groep, ’s morgens of ’s avonds, buiten of binnen…
  • Je krijgt dagelijks persoonlijke feedback op wat je geschreven hebt.
  • Je wordt continu gestimuleerd en geïnspireerd om verder te schrijven.
  • Je leert hoe je je manuscript structuur en helderheid kunt geven.
  • Iedere avond is er een afrondend gesprek met alle deelnemers, het ideale moment om vragen en ideeën te delen. Samen maken we je boek nog beter.

Daarnaast leer je op onze retraite ook alles over de ins & outs van de uitgeverswereld. Een goed boek schrijven is één maar je moet het ook nog in de winkels krijgen, of op een andere manier aan de man weten te brengen.

Kortom, we proberen op deze retraite de ideale omstandigheden te creëren om je boek af te werken en op de wereld los te laten, gevoed door professioneel advies en verrijkende schrijfideeën.

Wat denk je? Iets voor jou?

Boek meteen een afspraak in mijn agenda, dan bekijken we samen of deze schrijfretraite iets voor jou is.

Twijfel je niet langer, dan kun hier je nog even de details doornemen en je meteen inschrijven.

Zie ik je in Bouillon of in Mauritius?
Ken je iemand die ook graag zijn/haar boek wil afwerken? Vertel of stuur het door!

Eindelijk de rust en de ruimte om je boek af te werken

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.