De gouden sleutel naar zakelijke groei

17 nov 2023

Ik zie Yasmina nog aankomen tijdens een live Schrijfworkshop in Gent. Het was voor de pandemie periode. Vol vuur en vlam en klaar om aan haar boek te beginnen en de wereld te verbeteren stapte ze buiten! 

Ze tekende in voor het Vip-traject enkele weken later. Het was aanvankelijk wat zoeken naar de juiste lezer. ‘Beperking’ maakt niet direct deel uit van het sprankelend karakter van auteur Yasmina 😉

Empowerment kwam er des te meer uit. Uiteindelijk koos ze resoluut voor de ondernemende vrouw die wat meer empowerment kan gebruiken en ook klaar is om dit om te zetten in haar bedrijf. 

Het schrijven tijdens het traject liep vlot, tot … het leven ingreep. Verhuis naar hometown Antwerpen, Corona, alles op slot … en daar belandde ook haar boek. 

Tot ik zag hoe Yasmina enthousiast de draad opnieuw op pikte op social media. Vol initiatieven naar buiten kwam, leuke filmpjes postte en haar sprankelende natuur weer helemaal tot leven kwam.

Ik dacht aan haar bijna afgewerkt manuscript in de lade, zocht een uitgever die ook meteen door haar enthousiasme werd gegrepen en .. na enkele maanden herlezen, herwerken, opmaken … ligt haar boek klaar … om de wereld te veroveren 😉

Met enthousiaste groet,

 

 

 

www.thepowerofbooks.be
laurence@thepowerofbooks.be

PS: Ligt na een stilstand- jouw boekendroom in duigen? Terug tijd om de draad op te pikken? Boek een afspraak in mijn agenda en ik luister graag naar je!

 

 

 

 

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.