11 manieren waarop The Power of Books van jouw boek een topper zal maken!

12 dec 2014

De eindejaarsspurt is ingezet. Het is de tijd van de overzichtslijstjes, maar ook van de trendartikels. Wat staat ons komend jaar te wachten? Welk jaar wordt het? Het lijkt alvast vast te staan dat de economische vooruitzichten er niet al te rooskleurig uitzien, en dat iedereen meer dan ooit zijn eigen boontjes zal moeten doppen.

Twee redenen waarom komend jaar nog meer mensen een boek schrijven

Succes komt niemand nog als een gebraden duifje in de mond gevlogen. Mensen die opvallen en hun hoofd boven het maaiveld durven uitsteken door een verhaal te vertellen, zullen meer dan ooit een voetje voor hebben. Met andere woorden, wie met een boek zijn personal branding versterkt, onderscheidt zich, toont visie, speelt in op de trend om relevante informatie te delen en groeit uit tot autoriteit. Steeds meer zelfstandigen, bedrijfsleiders, maar ook managers in loondienst, architecten, koks en vertegenwoordigers van tal van andere beroepsgroepen zien dat in.

Een tweede reden waarom mensen meer willen schrijven, vloeit voort uit de trend om zelf meer te creëren. De digitale fotografie en Instagram hebben van ons allemaal fotografen gemaakt. Op dezelfde manier heeft Twitter ons aan het schrijven gekregen. En steeds meer mensen die de smaak te pakken hebben gekregen om hun ideeën weer te geven in 140 tekens, willen ook werk van langere adem voor hun rekening nemen.

Het echte verhaal van een boek begint na het laatste punt

Omwille van de nood aan personal branding en de algemene drang naar creatie, ben ik voor mijn eigen activiteiten als uitgever en begeleider van schrijvers bij de lancering van hun non-fictie boek dan ook erg optimistisch voor het komende jaar. Temeer omdat de tweede helft van het verhaal van een boek bij The Power of Books pas begint, als het laatste punt is geschreven. En dan engageren wij ons om ook van jouw boek een bestseller te maken, die je ongelooflijk verrijkt.

c877333842ee1908cbbd3d38e325c01e

Daarom wordt ook jouw boek een bestseller!

 1. Het schrijven van je eigen boek versterkt ongelooflijk je personal branding, want een auteur krijgt autoriteit.
 2. Je verhoogt je zelfvertrouwen. Want alleen al door je boek te maken, krijg je iets voor elkaar waar tienduizenden anderen altijd alleen maar van blijven dromen: je naam zien staan op de cover van een boek. En door dat zelfvertrouwen kan je meer verkopen en jezelf beter op de kaart zetten.
 3. The Power of Books adviseert je om ervoor te zorgen dat je boek ook op je website leeft of creëert een eigen website rond het boek.
 4. We adviseren je over de beste manier om de sociale media in te zetten, op een manier die ervoor zorgt dat discussies ontstaan rond een topic in je boek. Zo krijg je veel visibiliteit.
 5. Je boek is een uitstekend middel om kennis te delen met je netwerk. In de deeleconomie die steeds meer ingang vindt, toon je zo dat je helemaal “mee” bent.
 6. The Power of Books onderhoudt uitstekende relaties met journalisten, media en bloggers die over jouw boek zullen berichten.
 7. We helpen je bij het inzetten van proeflezers die op hun breed gevolgde sociale media getuigen over de waarde die jouw boek voor hen heeft.
 8. We ondersteunen je om van je boekvoorstelling een heus event te maken….
 9. Maar we schieten geen bazooka af waardoor we al onze munitie kwijt zijn. We zorgen er ook voor dat je boek ook na de voorstelling blijft leven en geregeld de pers haalt.
 10. We pikken via blogs in op de actualiteit als die een correlatie heeft met jouw boek.
 11. We leggen contact met een sprekersbureau.

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief!

dit veld niet invullen s.v.p.